Sağlam Tohum Kart

Sağlam Tohum Kart, tarımsal harcamalarınızda kullanılabileceğiniz ticari bir karttır. Kendi tarım ve hayvancılık faaliyetiniz için gerekli malzeme ve hammadde alımlarınızı bu kartla gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra zirai faaliyetlerde kullanılan araçlarınızın akaryakıt alımları, bakım ve onarımları da  Sağlam Tohum Kart yardımıyla yapılabilir.

Tohum Kart; vade tarih aralığı olarak 2 aylık, 3 aylık, 4 aylık, 6 aylık ve 12 aylık alternatifler sunabilmektedir. Tarımsal faaliyetinize uygun olan zaman dilimini seçerek bu tarihlere göre ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Hemen Başvur

 

 

* Sağlam Tohum Kart ile işlem yapılan belli başlı sektörler şu şekildedir:

Veterinerlik Hizmetleri, Tarım Kooperatifleri, Sulama/ Isıtma Sistemleri, Nakliye, Depolama / Stoklama, Araç Bakımı / Yedek Parça, Akaryakıt, Zirai Ekipmanlar, Tarım İlaçları, Hırdavat, Zirai Hammadde Alımı

Tüzel Kart Özellikleri

 

Sıkça Sorulan Sorular

Sağlam Tohum Kart’a kimler başvurabilir?

Çiftçilik belgesi(ÇKS) sahibi bitkisel üretim ve hayvancılık yapan tüm üreticiler başvuru yaparak hem kartın sağladığı avantajlardan hem de özel kampanya fırsatlarından faydalanabilirler.

Sağlam Tohum Kart’a Kuveyt Türk mobilden başvuru yaptım ve limitim mobilde anında onaylandı. Hemen kullanabilir miyim?

Evet kullanabilirsiniz. Kart talep ettiğiniz adrese fiziki ulaşmadan, mobil üzerinden sanal Tohum Kart oluşturarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sağlam Tohum Kart’a nasıl başvuruda bulunabilirim?

Kart başvurularınızı dilerseniz çiftçi hesabınız ile mobil şubemizden, dilerseniz internet sitemizden ya da size en yakın şubemizden yapabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sağlam Tohum Kart ücreti var mıdır?

Tohum Kart’ta kart ücreti bulunmamaktadır.

Sağlam Tohum Kart nedir?

Tohum Kart; çiftçilerin üretim ve hasat dönemleri göz önüne alınarak tarımsal harcamalarda kullanılan bir karttır.

Sağlam Tohum Kart limiti nasıl belirleniyor?

Sağlam Tohum Kart limiti üreticilerin/çiftçinin tarımsal faaliyetlerinin büyüklüğüne ve çeşidine göre (bitkisel, hayvansal vb.) belirlenir.